Hlavní obsah

Nová DVD: Angelika a Únos

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází nová verze legendární Angelika s Norou Arnezederovou v titulní roli. Pro milovníky thrillerů je Únos.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 27. týden

Článek

Angelika

Nová DVD

Sedmnáctiletá Angelika je proti své vůli provdána za bohatého hraběte Joffreye de Peyrac, který je nejen o dvanáct let starší, ale má navíc pověst čaroděje. Svým šarmem a inteligencí si ovšem brzy získá Angeličino srdce. Pak je ale uvržen do Bastily a upálen na hranici za údajné čarodějnictví. Angelika se uchýlí s dětmi na Dvůr zázraků a s pomocí banditů plánuje pomstu.

Angelika, Rakousko/ ČR/ Francie/ Belgie 2013, dobrodružný/romantický, 113 min., režie: Ariel Zeitoun, hrají: Nora Arnezederová, Gérard Lanvin, Simon Abkarian, Tomer Sisley, Olivier Gourmet, Mathieu Kassovitz a další.

Únos

Nová DVD

Policista Mike usilovně pátrá po nebezpečném vrahovi. Pak náhle zmizí jeho dcera a případ dostane osobní rozměr. Mike ví, že pokud se mu nepodaří ji najít do 48 hodin, s nejvězší pravděpodobností už ji nevypátrá nikdy.

Únos, USA/ Austrálie 2012, 100 minut, thriller, režie: Morgan O´Neill, hrají: John Cusack, Dallas Roberts, Mae Whitmanová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám