Hlavní obsah

Nová CD - 4. týden

Z nových alb tohoto týdne jsme vybrali novinku metalových P.O.D.s názvem Testify, také kytaroví Yellowcard mají novou desku Lights and Sounds stejně jako hiphopeři z Atlanty YoungBloodZ.

Článek

P.O.D.: Testify

Sandiegská kapela P.O.D. kombinující metal, hip hop, hardcore a reggae vydává po dvouleté odmlce nové studiové album Testify. Jako producenta si zvolili Glena Ballarda, který je znám spoluprací s Alanis Morisettovou, Michaelem Jacksonem nebo Paulou Abdulovou. Důležitým prvkem jejich tvorby jsou jejich texty, které se často dotýkají křesťanských témat. Jejich asi nejznámějším hitem je skladba Sleeping Awake, která se stala ústřední melodií filmu Matrix Reloaded. Jako první singl byla vybrána songa Goodbye For Now.

Warner Music

YoungBloodZ: Ev'rybody Know Me

Americké hiphopové duo YoungBloodZ hrající ve složení J-Bo a Sean Paul vydává třetí studiové album Ev'rybody Know Me. Prosadili se hitem Damn pocházejícím z alba Drankin´ Patnaz. Na novince si zahrálo mnoho zajímavých hostů jako například Young Buck z G-Unit, Jazze Pha Mr. Mo, Daz a další. Jako singl byly vybrány skladby Datz Me a Presidential.

Sony BMG

Yellowcard: Lights and Sounds

Americkou kytarovou kapelu Yellowcard katapultoval její debut Ocean Avenue mezi světovou špičku. Mimo jiné jim vynesl i cenu MTV. Kapela zaujala hlavě díky netradičnímu nástrojovému obsazení, jelikož v jejich soundu hrají důležitou roli pro tento žánr netypické housle a viola. Yellowcard jsou často považováni za nástupce Green Day nebo Foo Fighters.

Monitor EMI

Mary Mary: Mary Mary

Gospelové duo Mary Mary tvoří sestry Erica a Tina Cambellovy. Novinka Mary Mary, která přichází na český trh, vyšla v USA již vloni v létě a byla nominována na dvě ceny Grammy, přičemž jedna nominace je za Heaven coby nejlepší gospelovou píseň. Sestry jíž získaly cenu Grammy za album Thankful z roku 2000.

Sony BMG

Kenny G: The Essentials

Saxofonista Kenny G začal svou kariéru v doprovodné skupině Barryho Whitea. Od poloviny osmdesátých let začal kombinovat jazz s prvky funku a popu, čímž se přiblížil řadovému posluchači. Spolupracoval hvězdami typu Arethy Franklinové, Whitney Houstonové nebo Natalie Coleové. Za svou kariéru nahrál na šestnáct alb. Novinka The Essentials přináší průřez jeho diskografií od roku 1982.

Sony BMG

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám