Hlavní obsah

Nová bondovka je po četných peripetiích dokončena

Právo, jaš

Natáčení nejnovější bondovky No Time to Die, v české verzi Není čas zemřít, od začátku provázela zranění, odchody z již obsazených postů i nebezpečné exploze.

Foto: ČTK/AP/Leo Hudson

Představitel hlavní role Daniel Craig.

Článek

K nim se přidaly určitá nespokojenost diváků s děním kolem obsazení režijního postu a žádosti, aby byla agentem konečně i žena. Mnoho lidí z filmové branže označilo tedy nový snímek jako smolný. Přesto se ho nakonec podařilo dokončit. Stalo se tak v britských studiích Pinewood před dvěma týdny. Ani tentokrát přitom nebyl vznik snímku levnou záležitostí.

V pořadí pětadvacátý film o agentovi 007 je dokonce ze všech nejdražší. Stál 250 milionů dolarů. A to před přičtením propagačních nákladů.

Jeho režisérem je Američan Cary Joji Fukunaga, který svůj post obsadil až loni na podzim, v době, kdy už byly přípravy v plném proudu.

Film předtím postrádal režiséra od srpna 2018, kdy britský režisér Danny Boyle oznámil, že kvůli „tvůrčím rozporům“ projekt opouští.

Spolu s ním z příprav odstoupil také spoluscenárista John Hodge, který se s Boylem podílel už na kultovním Trainspottingu.

V hlavních rolích se ve snímku představí Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Arnas, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright a další. No Time to Die bude mít premiéru 3. dubna 2020 v Británii, 8. dubna v USA a ve stejný den i v České republice.

Představitel Jamese Bonda upravil Aston Martin, v přihrádce najdete překvapení

AutoMoto

Reklama

Výběr článků

Načítám