Hlavní obsah

Nová alba: Ringo Starr, James Blunt či Sebastian

Právo, Jaroslav Špulák

Po dvou letech přichází s novým albem Ringo Starr, bývalý bubeník britské skupiny Beatles. S novinkami se hlásí i James Blunt, Sebastian, Airbourne nebo Cigarettes After Sex. Alba pro vánoční trh tedy stále vycházejí.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Ringo Starr: What’s My Name

Bývalý bubeník liverpoolské kapely Beatles, Ringo Starr, vydává již své dvacáté sólové album. Několik skladeb si na ně napsal sám, jednu si vypůjčil od Johna Lennona, pod další se podepsali jeho hudební spolupracovníci.

Foto: Universal Music

Nové album

James Blunt: Once Upon A Mind

Britský písničkář James Blunt má, pravda, své nejslavnější období nejspíš za sebou. Aktuálně nicméně přichází se svým šestým studiovým albem. V písních na něm mísí folk s popem, nadále ctí silné melodie a kvalitní přednes.

Foto: Atlantic

Nové album

James Blunt: Promiňte, You're Beautiful je fakt otravná

Kultura

Sebastian: Rub a líc

Liberecký zpěvák Sebastian vydal své druhé album. Na desce Rub a líc spolupracoval s Xindlem X, producentem, který si říká ODD, nebo Adamem Mišíkem. Pokračuje v prezentaci líbivých popových písniček pro mladé publikum.

Foto: Warner Music

Nové album

Airbourne: Boneshaker

Airbourne je australská kapela, která se nedávno koncertně představila v Praze. Na scéně je šestnáct let a novinka je její páté studiové album. Formace je ovlivněna tradičním hard rockem sedmdesátých let a v tom duchu se nese i čerstvé album.

Foto: Spinefarm

Nové album

Cigarettes After Sex: Cry

Cigarettes After Sex je poněkud posmutnělá americká kapela, která se za několik vystoupení u nás v minulosti získala početné tuzemské fanouškovské zázemí. Druhé studiové album Cry nabízí táhlé písně, pohybuje se v oblasti ambientního popu.

Foto: Partisan

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám