Hlavní obsah

Nová alba: Paul McCartney, Tom Odell a Maella

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tomto týdnu se na trh dostávají pozoruhodné počiny od Paula McCartneyho, byť jde o jeho výběrové album, Toma Odella, který vydává svůj druhý počin, a naší zpěvačky Meally, jež přichází s prvním minialbem.

Článek

Paul McCartney: Pure McCartney

Foto: Universal Music

Nová alba

Třiasedmdesátiletý bývalý člen skupiny Beatles předkládá svou nejrozsáhlejší kolekci hitů. Mapuje jeho veškeré sólové kroky, počínaje debutem z roku 1970, přes nejúspěšnější období v osmdesátých letech až po předělávku písničky My Valentine z roku 2012, skladbu Hope For The Future z roku 2014, která byla určena pro potřeby videohry, či loňský remix duetu Say Say Say s Michaelem Jacksonem.

Tom Odell: Wrong Cold

Foto: Sony Music

Nová alba

Druhé album úspěšného britského písničkáře. Odell se na něm dostává více k indie popu, patrné jsou i stopy elektroniky. Jeho doménou je ovšem i nadále nápaditá a přesvědčivě interpretovaná melodie.

Maella: It Is Coming

Foto: Tranzistor

Nová alba

Mladá česká zpěvačka Maella vydává své první minialbum. Nazvala je It Is Coming podle úvodní písničky. K ní přidala další čtyři skladby, ve kterých je patrný vliv folku, alternativního popu i rhythm’n’blues.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám