Hlavní obsah

Nová alba: Niall Horan, Europe, Mirai i Karel Gott

Právo, Jaroslav Špulák

Niall Horan je další z boybandu One Direction, který je tu se sólovým albem, rockeři Europe naopak utěšeně vydávají album z druhé desítky ve své diskografii. Naši Mirai zase přinesli novinku, která byla kvůli tragické události v životě bubeníka kapely posunuta.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Niall Horan: Flicker

Foto: Capitol

Nová alba

Člen britsko-irského boybandu One Direction Niall Horan je další ze sestavy, který vydává sólové album. V písničkách jsou patrné vlivy folku, stejně tak pro zpěváka tradiční popové i rockové prvky.

Europe: Walk The Earth

Foto: Hell And Back

Nová alba

Jedenácté studiové album své kariéry nahrála švédská rocková kapela Europe v londýnských studiích Abbey Road. Deset skladeb je směsicí rockové dravosti a výrazné melodiky, kterou výrazně zdob í zpěv Joeye Tempesta.

Mirai: Konnichiwa

Foto: Universal Music

Nová alba

Debutové album frýdecko-místecké kapely Mirai vychází poté, co již v minulosti u posluchačů uspěla několika hitovými singly. Kolekce je ale hudebně i aranžérsky barevnější, nabízí různé variace nálad písniček. Deska bude pokřtěna 31. října v pražském Lucerna Music Baru.

Karel Gott: Zpívá Karel Gotta

Foto: Supraphon

Nová alba

Album Zpívá Karel Gott bylo prvním nejslavnějšího českého popového zpěváka . Nyní vychází v reedici. V dalších dvaapadesáti letech vyšlo téměř 300 dalších Gottových titulů vydaných po celém světě. Na debutu albu zazněla i první česká cover verze písně od skupiny Beatles, konkrétně Adresát neznámý s doprovodem TOČR a skupinou Olympic.

Jessie Ware: Glasshouse

Foto: Island

Nová alba

Glasshouse je páté album britské zpěvačky, hudebnice a skladatelky Jessie Ware. Mísí na něm pod dohledem zástupu producentů několik stylů, každopádně přidala na rockovém výrazu. Po produkční stránce jde o velmi dotaženou kolekci.

Adam Plachetka: Impossible Dream

Foto: Radioservis

Nová alba

Český basbarytonista Adam Plachetka si vybral oblíbené muzikálové melodie a nahrál je na album pod souhrnným názvem Impossible Dream. Všechny skladby jsou natočeny v původním jazyce, Plachetka je vybíral z děl svému srdci blízkých. Doprovodil ho SOČR.

Diva Baara: Debut

Foto: Tranzistor

Diva Baara vydává album s příznačným názvem Debut. V deseti autorských písních na pomezí popu a jazzu se zpěvačka nadnesenou formou drží především ženských témat.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám