Hlavní obsah

Nová alba: Lady Gaga, Václav Noid Bárta či Avenged Sevenfold

Právo, Jaroslav Špulák

V tomto týdnu na sebe poutá pozornost především nové album popové hvězdy Lady Gaga. Pop na něm ale opustila. Za pozornost stojí i novinky Václava Noida Bárty, Dalibora Jandy či kapely Avenged Sevenfold.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová alba 44. týden

Článek

Lady Gaga: Joanne

Foto: Interscope

Páté album Lady Gaga má daleko k jejímu debutu The Fame. Na něm byla popová a chtěla tento styl opanovat. Na novince dala prostor přirozenosti, syrovosti a ustoupila od snahy udávat styl a extravagance.

Václav Noid Bárta: Bonnie & Clyde a další muzikálové hity

Foto: Warner Music

Výběru zásadních muzikálových písní vévodí čerstvé nahrávky z nového muzikálu Bonnie & Clyde. Hudbu napsal Frank Wildhorn, autor i dalšího díla Carmen s excelující Lucií Bílou a Noidem po jejím boku. Na desce jsou i skladby z muzikálů Jesus Christ Superstar, Aida, Moulin Rouge a dalších.

Dalibor Janda: Někde v zemi nad Zemí

Foto: archív D. Jandy

Dalibor Janda přichází po pěti letech s novinkovým autorským albem, na kterém se již tradičně stal autorem písní, v netradičním hudebním aranžmá s texty Jana Krůty, Jaroslava Šprongla, Petra Kadlčka, Jiřiny Anny Jandové nebo Luďka Krále.

Avenged Sevenfold: The Stage

Foto: Universal Music

Po třech letech přichází americká kapela s novou deskou, sedmou ve své studiové diskografii. Je na ní metalové pojetí hudby tak, aby byl výsledek moderní a současně ctil klasiku žánru.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám