Hlavní obsah

Nová alba: Helena Vondráčková, Amanda Palmer nebo Foals

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Helena Vondráčková připomíná na dvojalbu své největší hity v pořadí, v jakém budou jinými interprety prezentovány v novém muzikálu Kvítek mandragory. Novinky mají i americká zpěvačka Amanda Palmer, britská indie skupina The Foals a americká letitá parta Tesla.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Helena Vondráčková: Kvítek mandragory

Foto: Supraphon

Nová alba

U příležitosti premiéry muzikálu Kvítek mandragory, v němž jsou použity písničky Heleny Vondráčkové, vyšla kompilace stejných skladeb tak, jak je nazpívala ona sama. Na cédéčku jsou všechny písně z muzikálu, na vinylu třináct vybraných.

Amanda Palmer: There Will Be No Intermission

Foto: Cooking Vinyl

Nová alba

Americká zpěvačka Amanda Palmerová vydává svou třetí desku. Ve své tvorbě mísí alternativní rock s punkem, přičemž přijímá inspirace i z dalších hudebních stylů. Při jejím vystupování hrají důležitou roli prvky kabaretu.

Foals: Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1

Foto: Warner Music

Nová alba

Indie rock ve spojení s psychedelickým punkrockem, to je hudební základ v pořadí pátého alba britské skupiny Foals, která je velmi populární také v České republice. Na desce je deset skladeb, autorem obalu je ekvádorský výtvarník Vincente Muňoz.

Tesla: Shock

Foto: UMe

Nová alba

Americká Tesla vznikla už v roce 1981 a patřila tehdy mezi silnou kohortu streetrockových kapel. V šestadevadesátém skončila a na scénu se vrátila teprve v roce 2000. Shock je její deváté studiové album a i na něm kapela představuje svěží melodický hard rock tak, jak to dělala po celou dobu své existence.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám