Hlavní obsah

Nová alba: Arctic Monkeys, Neřež i Charlie Puth

Právo, Jaroslav Špulák

Další týden přinesl na hudební scéně především novinku ceněných Britů Arctic Monkeys. Pro mnohé bude nicméně překvapením. Vyšla i alba Charlieho Putha, Loreeny McKennitt a výběrovka s bonusy od našich Neřež.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Arctic Monkeys: Tranquility Base Hotel & Casino

Foto: Domino

Nová alba

Alternativně laděné album britské kapely Arctic Monkeys ihned po vydání rozdělilo fanoušky na tábor spokojených a zklamaných. Pod desku se jako producenti podepsali frontman Alex Turner a James Ford, který produkoval i předchozí čtyři kolekce kapely a spolupracoval například na posledním albu Depeche Mode.

Neřež: 20 let Neřež

Foto: Warner Music

Nová alba

Skupina Neřež vydává u příležitosti dvacátého výročí své existence dvojalbum 20 let Neřež. Výběr skladeb za uplynulé dvě dekády doplňují novinky, na kterých se podílely i Marie Rottrová a Lucia Šoralová.

Charlie Puth: Voicenotes

Foto: Atlantic

Nová alba

Voicenotes je v pořadí druhé album amerického zpěváka a skladatele Charlieho Putha. Za oceánem momentálně velmi populární umělec představuje třináct popových písniček, v nichž klade důraz na čitelnou melodiku.

Loreena McKennitt: Lost Souls

Foto: Quinlan Road

Nová alba

Již desáté album kanadské zpěvačky a skladatelky přináší devět skladeb. Stylově se pohybují v oblastech folku, world music a keltské hudby, které v některých písničky umně spojují.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám