Hlavní obsah

Nicol Kidmanová a hvězda Milionáře z chatrče točí s Allenem

Novinky, Stanislav Dvořák

Nicole Kidmanová je další z hvězdných jmen, které je spojeno s novým filmem Woodyho Allena. Ten má být doslova přeplněn hvězdami, vedle Kidmanové v něm budou hrát Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Wattsová a Freida Pintová z filmu Milionář z chatrče, uvedl server Variety.

Článek

Film, který ještě stále nemá jméno, produkují Letty Aronson, Steve Tenenbaum and Jaume Roures. Financuje ho španělská společnost Mediapro, která už se starala o jiný Allenův film Vicky Cristina Barcelona. Natáčení začne v létě v Londýně. O zápletce zatím nejsou žádné informace.

Ještě nedávno se přitom zdálo, že Woody Allen opouští Evropu a vrátí se tvořit do svého milovaného New Yorku. Jeho novinka Whatever Works se v tomto městě odehrává a zahájí také tamní festival Tribeca.

Jednalo se o první Allenův film z New Yorku po pěti letech. Své poslední snímky Match Point - Hra osudu, Sólokapr, Kasandřin sen a Vicky Christina Barcelona točil v Evropě. Film Whatever Works je podle Woodyho Allena romantický, ale zároveň dodal, že prý půjde o "načernalou komedii". V hlavních rolích uvidíme Larryho Davida a Evan Rachel Woodovou, která hrála např. v loňském Wrestlerovi a předloni v hudebním retru Across the Universe.

Anketa

Co říkáte na Allenovy poslední filmy?
Skvělé
74,4 %
Dobré, ale dřív byl lepší
15,4 %
Hrozné
10,2 %
Celkem hlasovalo 156 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám