Hlavní obsah

Návraty a nenávraty "Guns" a Led Zeppelin nemají konce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neustálé spekulace o návratu rockových legend neberou konce. Black Sabbath to dokázali, Guns N' Roses a Led Zeppelin ne. Anebo přece jen něco chystají?

Foto: Petr Horník, Právo

Slash při hře

Článek

Kytarista Slash se vypovídal v časopisu Esquire. Stará sestava Guns má totiž v dubnu vstoupit do síně slávy a opatrně se otevírá možnost živého hraní. Naprosto nevyzpytatelný egomaniak Axl Rose ale může všechno zkazit.

Slash řekl, že se nechce vracet ke sporům s Axlem a zahrál by si s ním. Jejich dávný rozchod byl prý velmi tichý. Protože se tomu ale věnovalo tolik pozornosti, postupně to přerostlo v jakési nezvladatelné monstrum.

"Když vidím staré záznamy Guns, je v tom hlad a zápal pro věc. S těma pěti chlápkama nemůžete vyjeb..." líčí nadšeně Slash.

Jenže bývalý basista Guns N' Roses Duff McKagan se obává, že s Axlem se nelze dohodnout, protože trpí šílenou záští. "Samozřejmě je tu šance, nevím, jak je reálná," řekl nedávno.

Foto: archív, Právo

Kytarista Jimmy Page

Ačkoliv Led Zeppelin jasně řekli, že už nebudou hrát, Jason Bonham (syn původního bubeníka, vystoupil s nimi v roce 2007 v Londýně) si myslí, že nikdy nevíte, co přijde.

Připustil, že konkrétní plány nemají a určitě se neuvažuje o tom, že by hráli na úvod blížící se londýnské olympiády, což se už také objevilo v bulváru. S Robertem Plantem už nemluvil šest měsíců, ale myslí si, že se nikdy nemá říkat nikdy.

"Kdybyste mi řekli v roce 2007, že budu hrát s Led Zeppelin v prosinci téhož roku, řekl bych, že jste blázni, takže nikdy nevíte," uvedl bubeník.

Reklama

Výběr článků

Načítám