Hlavní obsah

Najde doktor Martin poklad? Komedie nabízí ukázku

Novinky, Stanislav Dvořák

Seriál o podivínském doktoru Martinovi s Miroslavem Donutilem získal i celovečerní filmovou podobu a ta vstoupí 6. prosince do kin.

Ukázka z filmu Doktor Martin

 
Článek

Doktor Martin se musí nejen sám starat o své malé dítě a žehlit nedorozumění s partnerkou Lídou, tentokrát bude v beskydských lesích řešit záhadu sahající mnoho desetiletí do historie.

Doktor Martin se bude tentokrát zabývat detektivním případem, přičemž větší prostor ve filmu dostane postava strážmistra Topinky. Nález kostry vyvolá v malé obci poprask a Topinka má podezření, že nějak souvisí s pokladem, který u Protějova prý kdysi ukryl trpaslík. Tamním dětem to vyprávějí jako pohádku, ale Doktor Martin o tom slyší poprvé. Vrhne se do pátrání.

Foto: Bontonfilm

Elizaveta Maximová

Foto: Bontonfilm

Doktor Martin

Ve filmu si vedle Donutila zahrály také nové tváře v čele s Jiřím Bartoškou, Markem Taclíkem nebo Elizavetou Maximovou.

„Když končila druhá řada seriálu, tušil jsem, že si Doktor Martin vyslouží celovečerní film. Půjde v něm o tajuplný a překvapivě nelékařský příběh, specifická povaha Martina ale zůstává. Je stále stejně odměřený a nekontaktní, přestože díky ženě a dítěti už dokáže být i lehce submisivní. A to dokonce i vůči ostatním lidem,“ dodal Miroslav Donutil.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám