Hlavní obsah

Na předvánoční koncerty vyrazil Dan Bárta

Novinky, Stanislav Dvořák

Jeden z nejuznávanějších českých zpěváků vyrazil na prosincové miniturné. Dan Bárta se skupinou Illustratosphere zahájil šňůru v Brně a pokračuje do Pardubic, Ostravy či Prahy.

Foto: Milan Malíček, Právo

Dan Bárta

Článek

Ve čtvrtek 4. prosince se Dan Bárta zastaví v Pardubicích (KD Hornovická), dále 5. prosince ve Vysokém Mýtě v M-Klubu, 14. prosince vystoupí v rámci festivalu Souznění v Ostravě a 18. prosince v pražském Paláci Akropolis. Naposledy letos zazpívá 19. prosince v mladoboleslavském Škoda Muzeu.

„Když všecko dobře dopadne, dojde na věci, které jsme naživo dosud nehráli. A když to dopadne hůř, lidi rozhodně uslyší věci, které jsme hráli už dřív, ale takhle dobře ještě ne,“ řekl Bárta. „Přijďte a uvidíte sami, jak se to povede.“

V roce 2015 se fanoušci mohou těšit na novou desku J.A.R., české rapové a funkové legendy a nejstarší stále fungující skupiny Dana Bárty.

„Bude určitě nová deska J.A.R., ta je už skoro hotová. Pak bude nové trio i Ilustratosphera. Ale jestli to bude rok 2015 nebo 2016, vlastně ještě nevím. U posledních dvou zmiňovaných je teprve zoráno, uvidíme, jak to půjde. Většinou totiž platí, že na podzim a na jaře koncertujeme, v zimě a v létě se poflakujeme,“ uvedl Bárta.

Reklama

Výběr článků

Načítám