Hlavní obsah

Na koncertu AC/DC se bude platit kartou a bude málo parkovacích míst

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na koncertu australské skupiny AC/DC, který se uskuteční v neděli 22. května v pražských Letňanech, bude nedostatek parkovacích míst. K dispozici nebude žádná úschovna zavazadel ani šatna. Veškeré platby u stánků s občerstvením lze uskutečnit pouze bezhotovostně. Informoval o tom Petr Novák z pořádající agentury Live Nation.

Foto: ČTK

Australská skupina AC/DC.

Článek

Pořadatelé žádají návštěvníky, aby k přepravě využili linku metra C s výstupem ve stanici Letňany. Provoz bude posílen, stejně jako autobusová linka 195. Očekává se, že dorazí přibližně 60 tisíc fanoušků. „Vstupenky bude možné v den konání koncertu ještě zakoupit,“ řekl Novák.

Areál bude otevřený od 16 hodin. O hodinu později akci zahájí česká skupina Doctor Victor, kterou si hlavní hvězdy večera vybraly ze tří vítězných kapel soutěže Radia Beat a agentury Live Nation. V 18.30 začne hrát americká skupina Tyler Bryant and the Shakedown, AC/DC by na pódium měli dorazit v 19.45 hodin.

Veškeré platby u stánků s občerstvením v letňanském areálu bude možné provádět pouze bezplatně s ACDC RFID kartou, která bude k dostání v den koncertu ve vstupní zóně a na všech dobíjecích stanicích za nevratný poplatek 25 Kč, odečtený z prvního nabití. Nevyčerpaný kredit bude vrácen po skončení akce.

Naopak pouze hotovostí bude nutné platit u stánku s upomínkovými předměty AC/DC. V seznamu věcí, které se nesmí brát do areálu, se mimo jiné objevují deštníky, jízdní kola, koloběžky, skateboardy či kočárky.

AC/DC přijedou do Prahy v rámci světového Rock or Bust Tour. Jako zpěvák se s nimi představí W. Axl Rose, jinak frontman kapely Guns N’Roses. Nahradil Briana Johnsona, který má zdravotní problémy se sluchem a lékaři mu koncertování nedoporučují.

Na evropských koncertech kapela hraje třiadvacet svých klasických písniček včetně Back In Black, Thunderstruck, Hells Bells, T.N.T. Whole Lotta Rosie či Highway To Hell.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám