Hlavní obsah

Na internetu jsou dvě nové ukázky z Jacksonova filmu

Novinky, Stanislav Dvořák

Dvě nové ochutnávky z filmu o Michaelu Jacksonovi This Is It jsou na internetu. Michael v nich s kapelou nacvičuje písně Human Nature a The Way You Make Me Feel.

Článek

Tentokrát ukázky obsahují skutečně to, co slibují (staré Jacksonovy hity). Neopakuje se tak nedávný trapas, kdy producenti vypustili do rádií údajně novou píseň Michaela Jacksona a ukázalo se, že je to stará píseň Paula Anky, kterou Jackson před čtvrt stoletím nazpíval ve studiu, ale nakonec jí nevydal.

Film This Is It vznikl z materiálů natočených při zkouškách v Los Angeles a Inglewoodu. Do kin jde v České republice 29. října.

"Fanoušci nedávno zemřelého zpěváka budou mít možnost vidět popového krále ve snímku ve vysokém rozlišení a s digitálním zvukem," sdělila Alice Rychlinková z distribuční společnosti Falcon.

Premiéra filmu se koná 27. října v Los Angeles v 18:00 místního času. Akce bude současně zahajovacím aktem pro více než 25 premiér po celém světě. V dalších městech včetně Prahy se budou navazující slavnostní premiéry konat současně.

Michael Jackson zemřel 25. června 2009 uprostřed příprav na sérii koncertů v Londýně. Přepracovaná popová hvězda byla závislá na lécích a toho večera se Michael zřejmě předávkoval. O tom, že má stále mnoho fanatických fanoušků, svědčí prudký vzestup prodejnosti jeho desek v posledních měsících. V den, kdy měl mít první koncert, se v Londýně shromáždily davy jeho přiznivců, jakoby ani nevěřily, že už nepřijede.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám