Hlavní obsah

Na festival Sonisphere míří již 30 tisíc diváků

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovice

Pořadatelé festivalu Sonisphere, který se uskuteční 19. června na letišti v Milovicích, oznámili, že v předprodeji prodali již 30 tisíc vstupenek. Přípravy na festival jsou v plném proudu.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Kerry King, kytarista americké trashmetalové skupiny Slayer

Článek

Do Milovic se sjede kompletní thrashmetalová špička, kapely považované za takzvanou velkou čtyřku. Jsou to Metallica, Slayer, Megadeth a Anthrax.

Stanové městečko bude otevřeno již v pátek 18. června od 12 hodin a v neděli bude možné v něm setrvat také až do pravého poledne. Pro ty, kteří přijedou v předstihu, bude v připravena od 20 hodin party ve speciálním stanu, který si vezmou do parády DJs.

Ti v něm budou také v sobotu těsně po půlnoci hrát a vydrží to až do rána. Samotný areál, kde budou na návštěvníky kromě dvou hlavních pódií čekat také další speciální atrakce, bude otevřen v sobotu v 11 hodin.

Za Českou republiku budou vystupovat skupiny Wohnout, Krucipüsk a Debustrol. Kromě nich si na akci zahrají ti, kdo nejvíce uspějí v hlasování fanoušků na stránkách Plingg.com.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám