Hlavní obsah

Muzikál Kouzelná zahrada je pohádka pro celou rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do světa fantazie chce vzít diváky nový původní muzikál Kouzelná zahrada, který má premiéru v sobotu a v neděli v Salesiánském divadle v Praze Kobylisích. Autor hudby Stanislav Poslušný jím navazuje na svůj předchozí projekt Baltazar z roku 2014.

Z muzikálu Kouzelná zahrada

Článek

Ústředním tématem muzikálu v režii Dalibora Pavelky je souboj lásky a odvahy s pýchou a nenávistí vtělený do humorného i dramatického příběhu o osudech princezen Blanky, Viktorie, skřítka Medumila a dalších postav z říše lidí a fantazie. Autoři svým dílem chtějí pokračovat v tradici slavných českých filmových hudebních pohádek.

V muzikálu určeném nejen pro dětského diváka vystupují jako sólisté studenti a absolventi pražských hudebních škol a konzervatoří. Zpěváci vystoupí za doprovodu symfonického orchestru, dětského a smíšeného sboru. V hlavních rolích se představí Hedvika Tůmová, Dalibor Pavelka, Jakub Bruner, Vladimír John, Eliška Rezková, Tobiáš Horecký, Alžběta Dejdarová a další.

Představitelka jedné z hlavních rolí Hedvika Tůmová

Představení Kouzelná zahrada začíná v sobotu i v neděli v 17:00 a vstupenky jsou zdarma, rezervace je možná na e-mailu stanyk@seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám