Hlavní obsah

Michal Horáček chce psát texty Anetě Langerové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Michal Horáček, který otextoval řadu písní Richarda Müllera a Hany Hegerové, má zájem o spolupráci s vítězkou soutěže Česko hledá SuperStar Anetou Langerovou: "Velice bych si to přál, protože je to zajímavá nová tvář a strašně by mě těšilo, kdyby se nám dohromady podařilo něco udělat."

Foto: Jana Melicharová

Studenti obdivují nový vůz Superb

Článek

"Komunikuji s ní, ještě si o tom musíme promluvit," uvedl Horáček. Případné spolupráci se nebrání ani firma BMG, která má debut Langerové začátkem září vydat. "My bychom byli rádi a Aneta určitě taky," řekl české pobočky BMG Milan Herman.

Kromě Langerové vydá BMG alba jejím bývalým soupeřům v soutěži Šárce Vaňkové a Sámeru Issovi. Album Vaňkové by se na trhu mělo objevit 11. října, Issova první deska potom 1. listopadu. Herman nevyloučil ani vydání alba některému z dalších finalistů soutěže. "Zatím pracujeme na těchto třech, ale ještě pořád máme opci. Takže neříkáme, že je to úplně finální stav," uvedl.

Zatímco deska Langerové má být v rockovém duchu, album Vaňkové přines tanečně laděný pop. Sámer Issa chce zase vydat album s hudbou ve stylu r'n'b, s jeho natočením mu pomůže hudebník a skladatel Ondřej Brzobohatý, který působil jako moderátor soutěže. 

Reklama

Výběr článků

Načítám