Hlavní obsah

Michal Ambrož a Hudba Praha představují klip k nové verzi písně Degenerace

Právo, jaš, kul

Nový videoklip uvádějí v premiéře na Novinkách.cz Michal Ambrož a Hudba Praha. Je k písničce Degenerace, která byla v této podobě představena na Ambrožově albu Srdeční příběh. Vybral ji na něj David Koller, který s ním na desce spolupracoval.

Nový klip Hudby Praha s Michalem AmbrožemVideo: Michal Ambrož a Hudba Praha

 
Článek

„Ta písnička vznikla už někdy v roce 1989. Tenkrát ale nebyla pořízena žádná její nahrávka, jen jsme ji hráli na koncertech. Vyšla až v roce 2010 na albu Hudby Praha De Generace. David Koller ji pak vybral na mou sólovou desku a natočili jsme ji znovu,“ vysvětluje Ambrož.

Klip k písni realizoval režisér, kameraman a producent Martin Benc. „Martin je dávný fanoušek Hudby Praha, chodil na nás už v době, kdy studoval na gymnáziu. Nahrával klipy jiným kapelám a já se s ním seznámil přes Davida Kollera a Tomáše Staňka z kapely UDG. Dohodli jsme se a on s námi nový klip udělal. Natáčeli jsme ho v bohnické léčebně v Praze ve starém opuštěném pavilónu, v němž je velmi ponurá atmosféra,“ uzavřel Ambrož.

Hudba Praha Michala Ambrože oznámila, že svůj vánoční koncert odehraje 18. prosince v pražském Paláci Akropolis. Jako hosté se na něm objeví David Koller a Michal Prokop.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám