Hlavní obsah

McCartney zřejmě vystoupí ve Vysočanech

Rockové koncerty, pořádané agenturou Interkoncerts pod širým nebem, by se toto léto měly konat v Praze 9 Vysočanech na pozemcích bývalé ČKD. Interkoncerts chystají na červen vystoupení Paula McCartneyho, Lennyho Kravitze, Davida Bowieho a následně také koncerty Santany a Metalliky.

Foto: Radka Snížková

Sv. Jan Nepomucký v pražských Kunraticích, stav před opravou

Článek

Agentura pro ně hledala nový prostor poté, co se proti T-mobile parku na Jižním městě postavili obyvatelé i zastupitelé Prahy 11.

Podrobnější informace do čtvrteční tiskové konference neposkytla ani agentura Interkoncerts ani kancelář starosty.

Prostor je podle starosty Prahy 9 Vladimíra Řiháka rozlehlý. Pro ČTK uvedl: "Jsou tam tovární haly, které zůstanou stát, ale místo tam je." Areál, který ovšem není v majetku deváté městské části, se nachází u stanice metra poblíž Sazka Arena. Hluk z produkcí by vadit neměl. "Mělo by to být v pořádku," ujistil Řihák. Nejbližší obytná zástavba je podle něj půl kilometru daleko a stíní ji tovární haly.

Agentura sice Novinkám nepotvrdila, že v úvodu zmíněné koncerty, které se měly konat na Jižním Městě, uspořádá ve Vysočanech, její zástupce však uvedl, že se všechny uskuteční a lístky na ně zůstávají nadále v platnosti. Z toho se dá vysoudit, že se budu konat ve Vysočanech, neboť jejich čas se blíží. McCartney má přijet do Prahy už 6. června.

Reklama

Související témata:

Související články

Do Prahy přijede David Bowie

Britský hudebník David Bowie přijede 23. června koncertovat do Prahy. Podle informace pořádající agentury Interkoncerts je již smlouva o jeho vystoupení...

Praha 11 je proti vybudování T-mobile Parku

Agentura Interkoncerts zveřejnila v půlce února plán na otevření T-mobile Parku, kde by se konaly koncerty pod širým nebem až pro 50 000 posluchačů. Radnice...

Výběr článků

Načítám