Hlavní obsah

Madonna má v Petrohradu zazpívat revoluční píseň a nekroutit zadkem, požadují ruští komunisté

– Petrohrad

Madonna, která v neděli 2. srpna vystoupí na koncertě v Petrohradu v rámci svého turné Sticky and Sweet, má před sebou nelehký úkol. Ruští komunisté po ní chtějí, aby nekroutila zadkem. Dále požadují, aby zazpívala nějakou revoluční píseň, což by pro ni neměl být problém.

Článek

"Madonno! Budeš zpívat v Rusku na Palácovém náměstí. Musíš si uvědomit svou zodpovědnost. Nemůžeš kroutit zadkem a mít na sobě frivolní oblečení," napsali komunisté druhého největšího ruského města v otevřeném dopise zveřejněném na internetu.

Zpěvačku také vyzvali, aby do svého repertoáru zařadila nějakou ruskou revoluční píseň nebo Internacionálu či alespoň Marseillaisu a vzala si pruhované tričko a námořnickou čepici a v ruce třímala rudý prapor pracujících.

Pokud si Madonna všechna tato doporučení vezme k srdci, komunisté slibují, že půjdou na její koncert, bude-li ovšem ve "stranické pokladně dost peněz".

Na koncertu na Palácovém náměstí, kde stojí Zimní palác, bývalé sídlo ruských carů, které bolševici vzali v roce 1917 útokem, organizátoři očekávají na 50 tisíc lidí.

Reklama

Související články

Madonna složila na koncertě poctu Jacksonovi

Americká zpěvačka Madonna v sobotu v londýnské O2 areně v rámci svého koncertního turné Sticky & Sweet vzdala hold zesnulému králi popu Michaelu Jacksonovi.

Výběr článků

Načítám