Hlavní obsah

Madonna: Já, já, já, jenom já

DPA, Jaroslav Rudiš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madonna se takřka v předvečer vydání nového alba American Life, které představí 22. dubna, postavila poněkud kriticky ke své minulosti. Slova "Já, já a ještě jednou já," pro ní prý byla hnacím motorem a tím nejdůležitějším v dosavadním životě. Čtyřiačtyřicetiletá zpěvačka to prozradila německému listu Bild am Sonntag.

Foto: Karolína Kudláčková

Pohled do Fifinčiny kuchyně

Článek

"Všechno v životě se točilo jen kolem mě. Pořád jsem chtěla nahoru. Celý můj život bylo jedno egoistické číslo," přiznala dále. Její náhled na svět a život prý změnilo až narození dětí. "Změnila jsem se. Když má člověk děti, priority se posunou. To jsou teď moje skutečná umělecká díla," svěřila se Madonna.

Kriticky dnes vnímá šoubyznys i takzvaný americký sen. "Všechno je krásné a báječné - a jeden gigantický podvod," řekla zpěvačka. Právě mnohým Američanům prý jde to, stát se slavným, bohatým a dobře vypadat. "Touha dosáhnout všech superlativů je velmi americká. Myslím, že celý svět v jádru touhle posedlostí trpí."

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna není proti Bushovi

Madonna vydala prohlášení ke kontroverznímu videoklipu k písni American Life, kde oblečena do vojenské uniformy vrhá granáty. Následuje záběr na roztrhaná těla...

Americký život podle Madonny

Madonna zveřejnila název svého nového už desátého řadového alba, které vyjde 22. dubna. Bude se jmenovat American Life.

Madonna stáhla šokující klip

Den po odvysílání se Madonna rozhodla stáhnout kontroverzní klip k písni American Life, přestože byl vysílán jen v Evropě. Klip s úspěchem uvedla německá Music...

Výběr článků

Načítám