Hlavní obsah

Linkin Park točili v Praze videoklip

– PRAHA/LOS ANGELES
Novinky, Jaroslav Špulák, Alex Švamberk

Americká skupina Linkin Park natáčela v Praze videoklip ke třetímu singlu z aktuálního alba Meteora. Skupinu zastupoval jen DJ Joseph Hahn, který je současně režisérem klipu. V české metropoli se štábem pobýval od 26. května do 3. června.

Foto: Jiří Horák videovize.info

Oblastní nemocnice v Náchodě.

Článek

Práci mu zkomplikovala nemoc zpěváka Chestera Benningtona, jenž byl ve Spojených státech hospitalizován krátce předtím, než se měl do realizace zapojit.

Podle kytaristy a druhého zpěváka Mike Shinody převezli  Benningtona do losangeleské nemocnice 30. května, protože trpěl bolestmi zad a křečemi v břiše. Lékaři potvrdili, že má skutečně zdravotní problémy, zatím se jim však nepodařilo odhalit jejich příčinu, i když použili endoskopie. Mike oznámil, že v případě potřeby je Chester připraven podrobit se chirurgickému zákroku. Koncerty i dokončení videa skupina odloží do té doby, než se Chester zcela zotaví."

I pražský koncert, plánovaný na 16. června, skupina přeložila na přelom srpna a září. Termín bude teprve upřesněn. Zakoupené vstupenky podle Karla Drdy z pořádající agentury Interkoncerts zůstávají v platnosti na náhradní datum.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám