Hlavní obsah

Lenny Kravitz dělá místo desky reklamy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rocker (nebo spíše manekýn?) Lenny Kravitz se chová čím dál tím divněji. Místo toho, aby vydal pořádné album a vzkřísil tak svou slávu z 80. a 90. let, píše další reklamní píseň na vodku. Navíc se stále více zajímá o módu a design.

Článek

Kravitz byl vždy trochu "ujetý" do stylingu a podobných věcí, ale tohle už může být pro mnohé fanoušky příliš. Nedávno založil vlastní design studio a rozhodně se netají tím, že ho zajímá hlavně móda. Dokonce i hrál v reklamě na oděvní firmu.

V minulosti už složil reklamní píseň Breathe (také na vodku). Bohužel jde o naprosto nudnou skladbu, jakési divné disco se spoustou efektů, které nemá se starým Kravitzem mnoho společného.

Jeho nedávná deska Baptism byla také dost ubohá. Zdá se, že Kravitz se už úplně vyčerpal, nemá nápady. Skalním příznivcům tak nezbývá nic jiného, než si stále dokola pouštět klasické fláky jako Are You Gonna Go my Way a Circus, nebo aspoň Mama said.

Anketa

Myslíte si, že Kravitz dělá čím dál tím horší hudbu?
Ano
44,6 %
Ne
41,1 %
Nevím
14,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 287 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám