Hlavní obsah

Legendární Sex Pistols a Cypress Hill na Hodokvasu

Právo, Kateřina Farná

Jeden z největších česko-slovenských festivalů Hodokvas přivítá punkovou legendu Sex Pistols, hip hopovou skupinu Cypress Hill nebo projekt Chrise Cornera I AM X. Hudební přehlídka s návštěvností kolem 20 tisíc lidí se koná od 4. do 5. července na letišti u Piešťan.

Foto: Archív, Právo

Hiphopová formace Cypress Hill

Článek

„Heslo letošního ročníku je Punk‘s Not Dead. A to je důležité poselství, protože jsme rock'n'rollový festival. Budeme mít pět hudebních a dvanáct nehudebních pódií. Naší ambicí ale není být největší, ale nejlepší,“ řekl Právu tiskový mluvčí Tomáš Holetz a dodal: „Kromě dvou hvězd, Sex Pistols a Cypress Hill, bych rád doporučil nejlepší live kapelu Velké Británie Skindred. Hodně si taky slibuji od zakladatelů doom metalu Paradise Lost.“

Z Polska přijede indierocková kapela The Car Is On Fire a z Chorvatska energy punk Overflow. Nebudou chybět Horkýže slíže, Kontrafakt, Polemic, nebo Kvety Nikotínu, z českých kapel pak Monkey Business, Čechomor, HC3, The Switch či Hypnotix.

Z Dj´s se představí Adam F, drumandbassový Concord Dawn z Nového Zélandu či londýnsky projekt Visionary Underground feat. Dr.Das.

Pro milovníky reggae a ska rytmů je přípravena Horečka Jamajske noci. Hodokvas není jen o hudbě, objeví se také multimediální performance. „Budeme mít také zdarma U-rampu a speciální chilloutovou zónu,“ doplnil Holetz.

Vstupenky v síti Ticketportal stojí 1299/1150 (dva dny/student) a 999 (jeden den) slovenských korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám