Hlavní obsah

Lara Fabian oslaví koncertem v Praze své narozeniny

Právo, jaš, kul

Po dvou letech se 9. června 2020 do Prahy vrátí Lara Fabian. Zpěvačka belgicko-italského původu, nyní kanadská občanka, má k českému publiku úzký vztah. Potvrdila ho jak šesti předchozími koncerty v naší zemi, tak pořízením záznamu z předminulého turné právě z pražské koncertní zastávky.

Foto: archiv umělkyně

Lara Fabian se k nám vrátí.

Článek

Tentokrát k nám zavítá v rámci 50 World Tour, jež odstartovala 16. září v New York City a kterým, oslavuje své 50. narozeniny. Program večera bude sestávat z jejích největších hitů i z písní z aktuálního alba Papillon.

Lara Fabian se do celosvětového povědomí se zapsala v roce 1994 albem Carpe Diem, jehož prodeje do roka dosáhly na trojnásobně platinový statut. Obdržela za ně i dvě ceny Félix. V roce 1999 uvedla na trh své první anglicky nazpívané album Lara Fabian, které stanulo na 1. místě v přehledu novinkových desek časopisu Billboard, kde následně bodoval i její první singl v angličtině - I Will Love Again.

K dnešnímu dni její diskografie čítá již čtrnáct studiových nahrávek, od kterých prodala přes 18 miliónů kopií. A neméně úspěšná je i její koncertní činnost. Naposledy objela svět v letech 2017 a 2018 v rámci The Camouflage World Tour, které zasáhlo i Prahu, kde pro velký úspěch namísto původně plánovaného jednoho koncertu absolvovala dva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám