Hlavní obsah

Langerová přeložila koncert do menší haly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aneta Langerová nezazpívá ve čtvrtek v Liberci v rozlehlé Tipsport areně, kvůli menšímu zájmu o vstupenky byl koncert přeložen do Domu kultury. Na její vystoupení se zatím prodalo zhruba 600 lístků, řekl v úterý pořadatel koncertu Pavel Mikez.

Článek

Koncert musela zpěvačka přesunout z velké haly do menšího prostoru už podruhé; poprvé přišla hrstka lidí na její olomoucké vystoupení. V úterý večer Langerová vystoupí v Hradci Králové a její koncert by měl být podle pořadatelů zaplněn. Zpěvaččin manažer a bratr Nikola Langer však nemá pocit, že by na jeho sestru lidé nechodili. "Stalo se nám to pouze v Olomouci, Liberec je druhý případ," říká.

Album Langerové Dotyk se v oficiální české hitparádě IFPI drží po 19 týdnech na osmém místě a má klesající tendenci. V liberecké Tipsport areně vystoupí 23. října další hvězda české populární hudby Lucie Bílá a na ni se zatím prodalo 2500 lístků, potvrdila Lucie Směšná, produkční firmy Part agency, která liberecký koncert Bílé pořádá. Vstupenky na Langerovou stojí 290 korun, na Bílou 260 korun.

Na zakrytou ledovou plochu Tipsport areny a do ochozů se při koncertech vejde až 8750 diváků, do Domu kultury přibližně 2000 diváků. "Obávali jsme se, aby se fanoušci Anety Langerové v Tipsport areně neztráceli. Předpokládáme, že do Domu kultury jich dorazí přibližně 1000," vysvětlil přesun koncertu Mikez.

V Chomutově se zatím prodalo 37 lístků

Také o chomutovský koncert, který se bude konat 17. října, dosud mnoho lidí neprojevilo zájem. Tamní sportovní hala má kapacitu 2000 míst, prodáno je zatím 37 lístků. I v Hradci Králové čekali organizátoři větší nápor fanoušků mladé zpěvačky. "Podle našich informací je prodáno přibližně 800 vstupenek," potvrdila pracovnice TJ Slavia. Kapacita haly je proměnlivá podle umístění podia.

Páteční koncert v rámci turné Lucie Bílé navštívilo v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové na 1300 lidí a velký sál byl téměř zaplněn. V Plzni se bude koncert Langerové konat v hale Lokomotivy, kam se vejde přes 2000 diváků. Lokální prodejci vstupenek nechtěli většinou uvést přesný počet prodaných lístků, podle nich se ale vstupenky prodávají. Podle jednoho z prodejců je o ně zájem stejný, jako byl o jiné srovnatelné koncerty.

Langerová zpívala při své podzimní "šňůře" Aneta tour zatím v Brně, Zlíně, Opavě a Olomouci. Premiérový koncert v Brně přilákal podle Mikeze asi 1600 fanoušků a v dalších městech jich ani jednou nebylo více než tisíc. "Druhá deska Anety Langerové Dotyk je pro náročnější publikum. Zpěvačka si zřejmě zúžila okruh svých posluchačů," dodal Mikez.

Jedenadvacetiletá Langerová se proslavila v roce 2004 vítězstvím v první řadě televizní soutěže Česko hledá SuperStar. V dalších letech získala posluchačskou cenu Český slavík, divácké ocenění TýTý i Anděla udělovaného Akademií populární hudby. Na CD vydala dvě alba - Spousta andělů a Dotyk. Podzimní turné Anety Langerové se skládá z 11 koncertů a vyvrcholí 25. října v pražské T-Mobile aréně. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám