Hlavní obsah

Lake Malawi hráli na hlavním nádraží

– Praha
Právo, Jaroslav Špulák

Čtyři písničky zahráli zpěvák a kytarista Albert Černý a baskytarista Jeroným Šubrt ze skupiny Lake Malawi ve čtvrtek před polednem na pražském hlavním nádraží. Darovali je svým fanouškům k začátku měsíce lásky.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Albert Černý (vlevo) a Jeroným Šubrt při vystoupení na nádraží v Praze.

Článek

Lake Malawi, které založil Černý po loňském rozpadu formace Charlie Straight, nejprve na svém facebookovém profilu oznámili utajený koncert. Během svého středečního vystoupení na Pražském majálesu pak pozvali diváky na čtvrteční krátký koncert k pianu na největším pražském vlakovém nádraží.

„Podobný koncert jsme dělali v Ostravě a mezi fanoušky měl velký úspěch. Napadlo nás, že bychom ho mohli uspořádat i v Praze. Jsme tu sice z kapely jenom dva, ale užili jsme si to,“ řekl po vystoupení Právu Albert Černý.

Skupina Lake Malawi vznikla na konci loňského roku. Letos v zimě už ale absolvovala první koncerty, kterými se snaží uspět u českého publika stejně výrazně jako Charlie Straight. Z nich do Lake Malawi přešel i bubeník Pavel Pilch. Čtvrtým členem nové skupiny je kytarista Patrick Karpentski.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám