Hlavní obsah

Lady Gaga: Album na internetu by nemělo stát víc než 99 centů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současná ikona komerčního popu, zpěvačka Lady Gaga, je prý ráda, že Amazon prodává její album Born This Way za pouhých 99 centů (cca 17 korun). V rozhovoru pro Wall Street Journal uvedla, že žádné její album by nemělo stát víc než 99 centů.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga jako nevkusná domina

Článek

"Je to neviditelné, je to ve vzduchu. Já tleskám společnosti Amazon, že vyrovnala vztah v hodnotě digitálního a fyzického alba a dala možnost koupit si muziku každému," uvedla Lady Gaga.

Dodala také, že tento zvláštní prodej nefinancovala ze své kapsy. "Ve skutečnosti to nebylo za 99 centů, protože Amazon vyrovnal rozdíl v ceně v rámci reklamní kampaně na jejich nové služby," upřesnila.

Alba Born This Way se prodalo za týden asi 1,1 miliónu kopií a velký podíl na tomto rekordu měla právě extrémně nízká cena na internetu. Zlí jazykové ovšem dodávají, že částka 99 centů souvisí i s hudební kvalitou produkce Lady Gaga.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám