Hlavní obsah

Kylie Minogue se vrátí, prodej jejích desek stoupá

Právo, jaš

Kylie Minogue oznámila, že svůj návrat na pódia chystá na leden příštího roku. Prodej jejích starších alb přitom roste. Poté, co loni sdělila, že má rakovinu prsu, vzrostl prodej jejích nahrávek trojnásobně.

Článek

Australská zpěvačka v roce 2005 vydělala 12 miliónů dolarů. Rok předtím putovaly na její konto jen 4,3 milióny dolarů. Díky zájmu posluchačů o její zdravotní stav i písničky je momentálně na šestém místě žebříčku nejbohatších Australanů. V brzké době se její majetek ještě zvětší, protože před velikonočními svátky se dostala na trh kolekce spodního prádla a nového parfému s jejím jménem.

Kylie momentálně přemýšlí, jestli vystoupí na prestižním britském festivalu Glastonbury v příštím roce. Byla totiž pozvána již loni, ale nemoc jí koncertovat nedovolila. Organizátoři akce jí proto pozvali na následující rok, jsou nyní intenzívně v kontaktu s jejím manažerem. Neoficiální zprávy hovoří o tom, že zpěvačka připravila již sérii písniček na nové album. To by mělo vyjít v lednu 2007.

Připomeňme, že její poslední deska Body Language vyšla v listopadu 2003. Poté se na trh dostala ještě kompilace Ultimate Kylie a DVD Showgirl - The Greatest Hits Tour.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám