Hlavní obsah

Kvůli Gottově pohřbu televize mění program

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize, Nova, Prima a další stanice reagují na poslední rozloučení s Karlem Gottem a mění v pátek a sobotu velmi podstatně své vysílání.

Foto: Alexandr Janovský, ČTK

Karel Gott v roce 1965 v pražském klubu Apollo.

Článek

ČT1 upravuje na pátek dopolední program a zpravodajská ČT 24 se bude věnovat rozloučení s Karlem Gottem ranním a podvečerním Speciálem. Od 20.00 do 22.00 se diváci prostřednictvím kamer ČT 24 přímým přenosem podívají do velkého sálu pražského Žofína, kde bude zpěvákovi vzdávat poslední poctu veřejnost. Prima zařazuje během dne několik mimořádných vstupů od 7.30 až do 22.00 hodin s Terezií Tománkovou, která je připravena informovat diváky o dění kolem smutečního rozloučení. Karlu Gottovi budou věnovány také Velké zprávy na Primě. Své průběžné zpravodajství během dne rozšiřuje také Nova.

S Karlem Gottem se na Žofín přišlo rozloučit 49 tisíc lidí

Karel Gott

Mše na ČT 24, ČT 1 a na Nově

V sobotu uvidí diváci přímý přenos ze zádušní mše z katedrály sv. Víta na Pražském hradě od 11.00 hodin nejen na ČT 24, ale i na programech ČT 1 a na Nově. Většina pořadů vysílaných během soboty na ČT 1 je věnována Gottovi. Dvakrát denně (ráno a pozdě večer) se vysílá slavný filmový muzikál Kdyby tisíc klarinetů, zařazuje se Na plovárně s Karlem Gottem, dále jeho koncert z roku 1985 a další vzpomínkové pořady. Nova zařazuje odpoledne po mši do vysílání dokument Fenomén Gott. Na Primě uvidí diváci v průběhu dne sedm mimořádných zpravodajských vstupů ze smutečního rozloučení a večer mohou zhlédnout pořad Zrcadlo tvého života, ve kterém Karel Gott mluvil s Jiřinou Bohdalovou.

Čtenáři Práva najdou podrobné informace o pátečních změnách v programu televize v deníku a všechny sobotní úpravy vysílání v rubrice Změny a doplňky TV programu.

První fanoušci už stojí frontu na Gotta

Karel Gott

Reklama

Výběr článků

Načítám