Hlavní obsah

Koller, Foukalová i Adam Mišík na koncertě pro konvoj

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro americký konvoj a jeho příznivce se koná 31. března v La Fabrice v pražských Holešovicích od 19.00 koncert, kde vystoupí Totál Vokál, Jiří Suchý, Mydy Rabycad, Markéta Foukalová, Adam Mišík a David Koller Band.

Foto: Pavel Karban, Právo

Malý chlapec se veze na americkém obrněném transportéru.

Článek

„Moderování koncertu se ujme českoamerická herečka Eva Jeníčková. Součástí večera bude projekce dobových fotografií a dalších archivních materiálů na téma US Army v Čechách v roce 1945,” upozornila za pořadatele Simona Andělová.

Koncert bude zdarma a s ohledem na omezenou kapacitu sálu je možné rezervovat vstupenky (maximálně 2 ks na osobu) na webu www.lafabrika.cz v pondělí od 9.00.

Foto: Právo - Petr Horník

David Koller chystá nové album.

O americký konvoj je obrovský zájem. Navzdory některým ohlasům na internetu většina lidí chodí konvoj vítat. Vystavenou techniku vojáků z amerického konvoje si v neděli do pardubických kasáren 14. pluku logistické podpory přišly prohlédnout tisíce lidí. V pondělí a úterý bude konvoj k vidění v Praze v Ruzyni.

Reklama

Výběr článků

Načítám