Hlavní obsah

KINOŽEBŘÍČEK: Bond vládne

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žebříček návštěvnosti českých kin podle očekávání ovládla bondovka Spectre. Následuje komedie Fakjů pane učiteli 2.

Foto: Forum Film CZ

Daniel Craig ve filmu Spectre

Článek

Spectre, další průměrná bondovka s obrovským rozpočtem a Danielem Craigem, je plná akčních scén, rychlých aut a honiček. [recenze]

Druhé místo patří německé komedii Fakjů pane učiteli 2. Falešný učitel Zeki Müller pracuje na velmi neprestižní střední škole, kam chodí spíše německé sociální případy a spousta imigrantů. Zato konkurenční gymnázium je plné navoněných bohatých německých dítek, která louskají Schillera a Goetha a účastní se dobročinných akcí pro Thajsko. Právě tam se všichni vydají na bláznivou výpravu.

Třetí je americká animovaná komedie Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu. Pejsek Snoopy udělá ze svého páníčka Charlieho Browna největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Spectre146 642
2.1.Fakjů pane učiteli 230 029
3.22.Snoopy a Charlie Brown...12 803
4.2.Hotel Transylvánie 210 970
5.3.Poslední lovec čarodějnic8 994
6.4.Marťan8 116
7.8.Stážista3 739
8.7.Sicario: Nájemný vrah3 269
9.5.Celebrity s.r.o.3 090
10.6.Paranormal Activity: The Ghost Dimension2 696

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám