Hlavní obsah

Kevina Spaceyho vymažou z hotového filmu kvůli obvinění z obtěžování

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Kevin Spacey zmizí z filmu All the Money in the World. Přestože už byl dotočen, Spacey bude vymazán a nahrazen jiným hercem kvůli tvrzení několika lidí, že je sexuálně obtěžoval. Spacey obvinění nepotvrdil a nebyl za nic odsouzen.

Foto: , ČTK/AP

Kevin Spacey

Článek

Ve filmu, který by se měl dostat do kin koncem prosince, hrál Spacey miliardáře Johna Paula Gettyho. Bude nahrazen Christopherem Plummerem.

Spaceyho postava je ale ve filmu velmi důležitá, má hodně dialogů a často je na plátně úplně sama. Vznikne tak úplně nový film. Mark Wahlberg nebo Michelle Williamsová budou muset svoje pasáže natočit také znovu, protože byli ve scénách se Spaceym. Film byl navíc také stažen z festivalu American Film Institute (AFI) v Los Angeles.

Foto: Netflix

Kevin Spacey jako politický intrikán

Spaceyho kariéra nabrala překvapivý obrat, když ho ze sexuálního obtěžování obvinil herec Anthony Rapp. Jednalo se o incident, který se údajně stal někdy před 30 lety. Kevin Spacey prohlásil, že si to nepamatuje.

Pak se přidaly další údajné oběti. Společnost Netflix mezitím zastavila i slavný seriál House of Cards, kde měl Spacey hlavní roli. Oscarový herec patří už tři desítky let k nejuznávanějším umělcům světa. Má za sebou kultovní filmy jako Americká krása, Svět podle Prota, L.A. Přísně tajné, Obvyklí podezřelí, Sedm či Šéfové na zabití.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám