Hlavní obsah

Karel Gott se objeví ve filmu o německém rapperovi Bushidovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legenda českého popu Karel Gott se objeví v hraném životopisném filmu o německém rapperu Bushidovi. V projektu německého rebela bude sedmdesátiletý „Zlatý hlas z Prahy“, jak se v německojazyčných zemích populárnímu Gottovi přezdívá, hostovat v krátké době už podruhé. Nedávno spolu natočili píseň a videoklip Für immer jung (Navždy mlád).

Článek

K snímku s titulem Zeiten ändern sich (Časy se mění), v němž třicetiletý Bushido hraje sám sebe, v úterý padla první klapka. Gott se v něm objeví po boku Bushida jako partner na pódiu.

Režisér Uli Edel a producent Bernd Eichinger, z jejichž spolupráce vzešly filmové hity jako My děti ze stanice Zoo (1981) a Baader Meinhof Komplex (2008), většinu rolí svěřili ostříleným hercům. Mezi nimi je například Moritz Bleibtreu známý ze snímků Klepání na nebeskou bránu a Lola běží o život.

Nový Edelův snímek vylíčí příběh berlínského školáka s tuniskými kořeny Anise Mohameda Youssefa Ferchichiho, jenž nedochodil školu a prodával drogy, ale později se pod uměleckým jménem Bushido vypracoval na jednu z nejúspěšnějších osobností v německé hudební branži. Snímek se bude točit do konce září a v kinech by se měl objevit příští rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám