Hlavní obsah

Karel Gott nazpíval duet s Kamilou Magálovou

Právo, jaš, kul

Československá filmová pohádka pro celou rodinu vzniká na základě nové dětské knihy Když draka bolí hlava, která je psaná česky i slovensky. Autorem scénáře je Petr Šiška, režie se ujal Dušan Rapoš. K filmu vznikají i písně, jež v klipové verzi zazpívají osobnosti české a slovenské hudební scény.

Foto: archív Petarda Production

Kamila Magálová a Karel Gott se sešli v nahrávacím studiu.

Článek

Před několika dny se ve studiu sešli Karel Gott a slovenská herečka Kamila Magálová, aby natočili závěrečnou píseň s názvem Láska je náš drahokam.

„Byl jsem osloven producentem Petrem Šiškou a režisérem Dušanem Rapošem, jestli bych pro jejich novou česko-slovenskou pohádku nazpíval titulní a závěrečnou píseň. Vzhledem k tomu, že mám klasické české pohádky moc rád a mám rád děti, s radostí jsem nabídku přijal, protože tato pohádka je skvělá. Titulní píseň pro děti jsme již s mou dcerkou Charlottkou nazpívali a nyní jsme s vynikající slovenskou herečkou Kamilou Magálovou natočili finálovou píseň s názvem Láska je náš drahokam. Složil ji Michal David a textem opatřil Petr Šiška a je o celoživotní lásce a respektu,“ říká Karel Gott.

Titulní píseň s názvem Když draka bolí hlava napsali Lešek Wronka (hudba) a Petr Šiška (text). Vznikly už i další dvě skladby – Vánoční píseň, kterou zkomponoval Vašo Patejdl a textem opatřil Petr Šiška, a milostný duet Má dlaň je ve tvé dlani, který složil Miro Bazger a text je od Petra Šišky. Nazpívali ho Martin Harich a Zuzana Žáková.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám