Hlavní obsah

Kapela Loco Loco natočila videoklip ke starší písni Slova lžou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská rocková skupina Loco Loco je na scéně sedm let. Příští rok vydá své třetí album s názvem Lekce hudby – 3. věta. Aktuálně zveřejnila videoklip k pět let staré skladbě Slova lžou.

Klip ke skladbě skupiny Loco Loco.Video: archiv kapely

 
Článek

Rozhodnutí vytvořit videoklip na starší písničku vzniklo sice nedávno, ale o jeho realizaci členové skupiny přemýšleli již dlouho. „Skladba je tak skvělá, že si prostě zaslouží vlastní obraz,“ tvrdí kapela. V písničce zpívá i Žántí z kapely Matahari či RockOpery.

Skladba Slova lžou prošla úpravou zvuku a znovu byly natočeny party bicích, aby celkový sound lépe vyhovoval dnešním standardům. Míchalo a nahrávalo se v nymburském Holly Records. Scénáře a produkce videoklipu se ujal Mateyf Iks @papa.pech.

Natáčelo se v Praze na Císařském ostrově na Benjamin & Franklin Houseboatu ve velice příjemném prostředí. V klipu hrají Radek Adámek, finalista ankety Muž roku 2018, jenž je středem pozornosti své přítelkyně, kterou ztvárnila Lucy Lee, a milenky Ivety Bendlové.

Na jaře 2019 vyrazí Loco Loco na turné s kapelou Harlej.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám