Hlavní obsah

Josef Klíma končí v pořadu Na vlastní oči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Dlouholetý reportér investigativního pořadu Novy Na vlastní oči Josef Klíma odchází z kmenového stavu zaměstnanců televize. Svou roli v tom může hrát i skutečnost, že Nova pozastavila Na vlastní oči s odůvodněním, že hledá pro pořad změnu a jinou, modernější koncepci.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Josef Klíma

Článek

„Nezůstane stálým zaměstnancem, pokračovat bude ale na různých projektech, na kterých se v televizi Nova podílí, např. kriminálním seriálu Expozitura.

Kvalitní a dlouholeté novinářské práce Josefa Klímy si velmi vážím a věřím, že i nadále bude ve spolupráci s Novou přinášet řadu zajímavých projektů," řekl ve čtvrtek generální ředitel televize Petr Dvořák.

"Dospěl jsem do stádia, kdy Nova pozastavila pořad Na vlastní oči a já jsem nevěděl, jestli se chci podílet na jeho dalším vývoji. Nakonec jsem se rozhodl, že odejdu," řekl serveru lidovky.cz Klíma s tím, že výpověď chce dát na konci tohoto měsíce.

Na televizní obrazovce nejsledovanější televize působil Klíma 15 let. "Odcházím v dobrém. Na většinu času stráveného na Nově vzpomínám rád. Mám tu další projekty, mezi které patří třeba kriminální seriál Expozitura," řekl Klíma, který je tak po bývalém kolegovi Radku Johnovi dalším reportérem, jenž Novu a publicistický týdeník Na vlastní oči opouští. John skončil kvůli soukromým zakázkám. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám