Hlavní obsah

Joe Cocker míří do Prahy i do Ostravy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární praotec bělošského soulu Joe Cocker vystoupí v Česku hned dvakrát. K ohlášenému koncertu v Sazka Aréně v Praze (12. prosince) přibyl další v ostravské ČEZ Aréně (5. listopadu), oznámila to agentura Interkoncerts.

Článek

Joe Cocker se svou doprovodnou kapelou představí skladby z aktuální desky Hymn For My Soul, ale samozřejmě se očekává, že nevynechá největší hity z 60. a 70. let.

Cocker se nejvíce proslavil na festivalu ve Woodstocku, kde ohromil svou coververzí beatlesácké With A Little Help From My Friends. Vydal desítky alb a patří k nejuznávanějším a nejdéle působícím zpěvákům v historii.

V 70. letech měl problémy s drogami, ale podařil se mu comeback a několik hitů měl i v 80. a hlavně 90. letech. V roce 1994 bylo dobře přijato album Have A Little Faith, v roce 1996 deska Organic. V Česku vystoupil v roce 2000.

Reklama

Související témata:

Související články

Joe Cocker vystoupí v prosinci v Praze

Britský zpěvák Joe Cocker vystoupí 12. prosince v pražské Sazka Areně. Se svou doprovodnou kapelou naživo představí skladby z aktuální desky Hymn For My Soul....

Výběr článků

Načítám