Hlavní obsah

Jaroslav Dušek na Festivalu uvědomění

První ročník akce pod širým nebem, nabité pozitivním myšlením a vitálním přístupem k životu, bude 18. června ve Svojšicích u Pardubic. Návštěvníky Festivalu uvědomění čeká program plný informací z oblasti vzdělávání a osobního rozvoje, psychologie, regenerace organismu, motivace, kultury a sportu. Mezi vystupujícími bude i herec Jaroslav Dušek a kapela B1nary.

Foto: Milan Malíček

Herec Jaroslav Dušek se zúčastní Festivalu uvědomění.

Článek

Své místo bude mít také osvěta ve stravování a výživě. Hlavní program tvoří přednášky v podání osobností a expertů na konkrétní problematiku. Akce je pojata jako festival s bohatým doprovodným programem, zahrnující také kvalitní prezentaci světové kuchyně, včetně té vegetariánské. Hudební doprovod v rámci přestávek obstará kapela B1nary a návštěvníky festivalu čeká i prodejní zóna s knižními publikacemi přednášejících a vouchery na jejich semináře a programy za speciální, zvýhodněnou cenu.

„S ohledem na současnou situaci a náladu ve společnosti cítíme, že je důležité myslet pozitivně, umět si zase najít cestu ke krásným vnitřním prožitkům, radosti, společenskému životu a kultuře především,“ říká pořadatel akce Petr Dzingel.

Reklama

Výběr článků

Načítám