Hlavní obsah

Jako další ze SuperStar vypadl Poláček

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Týden se sešel s týdnem a v pořadu Česko hledá SuperStar je o jednoho soutěžícího méně. V neděli se diváci televize Nova rozhodli, že českou super hvězdou se nestane devatenáctiletý student z Neratovic Petr Poláček.

Foto: KIS Mariánské Lázně s.r.o.
Článek

Devět soutěžících ve druhém finálovém kole zpívalo písničku, která byla hitem v roce jejich narození. Poláček zazpíval Summer Of 69 od Bryana Adamse z roku 1984. "Bylo to pěkně zazpívané, ale trochu podvod na voliče. Bryan Adams a Bon Jovi jsou v podstatě totéž," řekl na jeho adresu bezprostředně po vystoupení porotce Ondřej Hejma.

Jeho kolegyně Gábina Osvaldová si výkon pochvalovala: "Na tom kanapíčku to se mnou pěkně zavrtělo." Ondřej Soukup ale kontroval: "Se mnou to zase tolik nevrtělo." Čtvrtý porotce Milan Herman všechno shrnul: "Je to Poláček, a Poláček takhle zpívá."

 "Ostatním přeji, ať jim to dobře zpívá a hodně štěstí," rozloučil se Poláček se soutěží. Poté mu vyprodaná hala Na Brumlovce v Praze, odkud se přímý televizní přenos vysílal, vestoje aplaudovala.

Příště bude muzikálová neděle

Kdyby o tom, kdo ze soutěže vypadne, měla rozhodnout porota, Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup by vyřadili Juliana Záhorovského, Ondřej Hejma Šárku Vaňkovou a Milan Herman Stanislava Dolínka.

Petr Poláček je druhým vyřazeným finalistou soutěže. Minulý týden dostala od diváků nejméně hlasů Veronika Zaňková z Lična. Za týden budou soutěžící zpívat písničky z muzikálů.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Veronika Zaňková ze SuperStar vypadla

Desítku finalistů pěvecké vyhledávací soutěže České hledá SuperStar musela v neděli opustit devatenáctiletá Veronika Zaňková z Lična. Rozhodli o tom televizní...

SuperStar: Hudbě se nedostává prostoru

Soutěž Česko hledá SuperStar si v neděli odbyla první finálové kolo. Sledovalo jej 2,952 miliónu diváků, přičemž na finále si počkalo 1,88 miliónu lidí. Hlasů...

Výběr článků

Načítám