Hlavní obsah

Jak nahradit Spaceyho? Kinnear a Laneová míří do House of Cards

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál House of Cards si obstaral nové herce do následující řady, která má být poslední. Hlavní hvězdou, na které seriál stál od začátku, byl Kevin Spacey, jenž odešel kvůli obviněním ze sexuálního obtěžování.

Foto: Warner Bros

Herečka Diane Laneová (ve filmu Muž z oceli)

Článek

V seriálu zůstala “první dáma” v podání Robin Wrightové, ale to pro celou řadu nestačilo. Nové zápletky se mají točit kolem Grega Kinneara a Diane Laneové, kteří teď do seriálu přišli. Ze starého složení zůstávají také vedlejší herci Michael Kelly, Jayne Atkinsonová, Patricia Clarksonová, Derek Cecil, Campbell Scott nebo Boris McGiver.

Foto: Netflix

Kevin Spacey

Po dlouhé pauze se natáčení House of Cards v Netflixu obnovilo tento týden. Kevin Spacey nyní zmizel z veřejného života a údajně “vyhledal léčbu”. Herec, jenž veřejně prohlásil, že je homosexuál, prý obtěžoval několik mladých mužů. První obvinění se týkalo večírku, který se odehrál už v osmdesátých letech minulého století. Anthony Rapp tvrdí, že ho tam 26letý Spacey obtěžoval, když mu bylo jen čtrnáct let, ale Spacey prohlásil, že to si nepamatuje.

Nasazení nových herců, jako je Laneová, známá třeba z filmů Noci v Rodanthe, Trumbo, Secretariat a Muž z oceli, má nahradit prázdno po odchodu hlavní postavy. Jestli ale House of Cards bez Spaceyho bude vůbec někoho zajímat, ukáže až budoucnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám