Hlavní obsah

Hvězda Milionáře z chatrče zkouší roli bondgirl

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle britského deníku The Sun se herečka Freida Pintoová z oscarového trháku Milionář z chatrče stane s velkou pravděpodobností novou bondgirl. Byla pozvána na zkoušky pro tuto roli.

Článek

Producentka Barbara Broccoliová by prý novopečenou filmovou hvězdu v roli velmi ráda viděla.  Čtyřiadvacetileté herečky si produkční team povšiml už při přípravě minulé bondovky Casino Royale. Navíc se o režisérovi Milionáře z chatrče Dannym Boyleovi mluví jako o kandidátovi na natočení nového dílu bondovské série.

Do filmu Quantum of Solace se tehdy velmi mladá Freida nedostala právě kvůli věku. Nyní podle zdroje Sunu vykvetla v "neuvěřitelně omračující mladou ženu" a vypadala by perfektně vedle Daniela Craiga. "Danny Boyle je favoritem pro post režiséra dalšího filmu, což zvyšuje Freidiny šance na hvězdnou roli," dodává zdroj.

Dev Patel a Freida Pintová ve filmu Milionář z chatrče

Herečka má po Milionáři z chatrče spoustu nabídek z filmu i z módního průmyslu. Pro další film si ji prý zamluvil i Woody Allen.

Milionář Dannyho Boyla letos posbíral nejvíce Oscarů. Mezi osmi soškami, které si odnesl, byla cena za nejlepší film a také nejlepší režii, adaptovaný scénář, střih, mixáž zvuku, kameru, filmovou hudbu a píseň.

Hrdinou filmu je Ind Jamal Malik, který pochází z bombajského slumu. Přestože nemohl studovat, dokáže to, co se před ním nepovedlo ani váženým doktorům či učitelům - v indické mutaci vědomostní soutěže Chcete být milionářem? zodpoví otázku za deset miliónů rupií. Malik je však vyslýchán policií pro podezření z podvodu. Vypráví proto nekompromisním policistům svůj životní příběh, z něhož nejen výplývá, odkud zná odpovědi na položené otázky, ale odkrývají se v něm i kruté okamžiky jeho dětství.

Reklama

Výběr článků

Načítám