Hlavní obsah

Hvězda dancehallu Busy Signal v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

V pondělí 2. června se zastaví v pražském Lucerna Music Baru aktuální hvězda jamajského dancehallu Busy Signal. Můžete ho znát třeba díky klubovému hitu Watch Out for This z roku 2013.

Foto: Lucerna Music Bar

Busy Signal

Článek

Hit Watch Out for This pochází z produkce Major Lazer, loni se v zahraničí velmi dobře prodával a na internetu si připsal 56 miliónů diváků.

Busy Signal se pohybuje v dancehallu, hip-hopu, latině, soulu i reggae a svého času vydal třeba remixy světových hitů Get Lucky a Americano. Předloni po třech dancehallových albech za sebou překvapil deskou Reggae Music Again, kde se zaměřil na pomalejší a živě hrané věci.

“Jsme rádi, že do Prahy přijede i se svou vlastní prvotřídní kapelou Hi-Voltage band, protože jeho vystoupení bude mít ještě další rozměr. Busy už několik let vydává několik singlů za měsíc, ale přesto dbá na vysokou kvalitu své tvorby. A právě to milují jeho fanoušci nejen na těch věčně progresivních místech, jako je Jamajka, Velká Británie nebo Japonsko, ale i obrovské publikum třeba ve střední a západní Africe, kde jeho koncerty probíhají na stadionech s návštěvností kolem 30 000 lidí,” dodal za pořadatele Lukáš Kolíbal.

Vstupenky jsou v předprodeji v pokladně LMB za 390 korun, na místě za 490 korun a také ve všech předprodejních sítích.

Reklama

Výběr článků

Načítám