Hlavní obsah

House of Cards nakonec bude pokračovat. Spacey mlčí

Novinky, Stanislav Dvořák

Internetová televize Netflix dokončí seriál House of Cards poslední řadou, kterou natočí v roce 2018, a nebude v ní hrát Kevin Spacey. Herec čelí řadě obvinění ze sexuálního obtěžování.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kevin Spacey na premiéře druhé série Domu z karet v únoru 2014Video: Reuters

 
Článek

Ted Sarandos z Netflixu uvedl, že poslední řada bude mít osm dílů. Herečka Robin Wrightová, druhá největší hvězda série, v příběhu zůstává. Spacey v současnosti nic netočí, prý vyhledal odbornou pomoc poté, co ho obvinili z několika sexuálních deliktů, přičemž některé případy jsou i desítky let staré. Herec dosud nebyl za nic odsouzen.

Ostatní herci a členové štábu jsou zatím placeni za čekání. Uvažovalo se o úplném zrušení seriálu, ale snaha natočit další řadu v Netflixu převládla. Postavu Kevina Spaceyho budou muset scenáristé patrně zabít, čímž seriál hodně ztratí na přitažlivosti.

Server Independent nedávno uvedl, že herce nemohou jen tak vyhodit, smlouva se Spaceym prý neobsahuje klauzuli o morálních důvodech k ukončení spolupráce. V tom případě by studio muselo Spaceymu vyplatit nemalé odškodnění, nebo by je mohl žalovat. On sám se k tomu nevyjádřil.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám