Hlavní obsah

Honza Křížek si na křest alba pozval osobnosti. Přišli Dusilová, Koller i Pavlíček

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Honza Křížek křtil v pondělí večer v pražském Paláci Akropolis své debutové album pojmenované lapidárně Honza Křížek. Kmotry si vybral mezi osobnostmi české hudební scény. Lenka Dusilová, Michal Pavlíček a David Koller si s ním také zahráli.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Honza Křížek je na pódiu velmi energický.

Článek

Poté, co smrtí kytaristy Radima Hladíka skončila éra skupiny Blue Effect, ve které Křížek zpíval, se tento rozhodl vydat na sólovou dráhu. S producentem a hudebníkem Danem Frimlem natočil loni debutové album a vydal je na konci roku. V písních se z rockového světa více přiblížil popovému, nicméně v mnoha oba tyto světy jednoduše spojuje.

V pražském Paláci Akropolis představil skladby z nového alba, zavzpomínal na své působení v kapele Walk Choc Ice a došlo i na Sluneční hrob, skladbu, kterou zpíval s Blue Effectem a kterou zařadil i na svou desku.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Křest alba Honzy Křížka. Zleva Honza Křížek, Petra Křížková, David Koller, Michal Pavlíček, Lenka Dusilová, Pavel Anděl a členové Křížkovy kapely.

Křest se odehrál na konci koncertu, uváděl ho Pavel Anděl a kromě pozvaných osobností byla na pódiu i celá Křížkova nová kapela a jeho žena Petra.

Momentálně je Honza Křížek na turné v roli předskokana Michala Hrůzy a v létě se chystá na festivaly.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám