Hlavní obsah

Homer a Marge budou žít odděleně. Po 27 letech

Novinky, Stanislav Dvořák

S více než překvapující zprávou přišly servery Variety a RollingStone. Nejdéle fungující americké televizní manželství Marge a Homera ze Simpsonů se rozpadá.

Článek

V příští sezóně seriálu pár rozdělí nečekaná nemoc. Zjistí se totiž, že Homer je narkoleptik. Tato vzácná nemoc způsobuje, že člověk během dne náhle usne nebo trpí ospalostí, ať odpočívá jakkoliv dlouho. Někdy mívá dokonce halucinace a nemoc se dá jen těžko vyléčit, mnozí kvůli ní odcházejí do invalidního důchodu.

„Homer a Marge budou žít odděleně a Homer se zamiluje do lékárnice,” prozradil producent Al Jean. Tu namluví Lena Dunhamová ze seriálu Girls. V dalších dílech můžeme očekávat i parodii oscarového trháku a návrat Spider-vepře a Leváka Boba.

„Budou tam i další malé role pro holky ze seriálu Girls,” dodal Jean. „V jedné epizodě se Lisa spřátelí s bezdomovkyní, ze které se vyklube neuvěřitelná zpěvačka. Tu namluví Kate McKinnonová a nazpívá Natalie Mainesová... máme i epizodu inspirovanou filmem Chlapectví. Půjde o pohled na Bartův život směrem dozadu i dopředu, což se myslím, docela povedlo.”

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám