Hlavní obsah

Hokej SuperStar mnoho diváků neubral

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože čeští hokejisté vypadli ve čtvrtfinále mistrovství světa, zápasy o medaile vzbudily pozornost hokejových fandů a ovlivnily rozložení sledovanosti večerních pořadů. Zájem o SuperStar však navzdory tomu příliš nepoklesl.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Nedělní finále mezi Švédy a Kanadou sledovalo 917 tisíc fanoušků hokeje, ovšem na sledovanosti SuperStar se to příliš neprojevilo, i když tentokrát třímiliónová hranice nepadla, Novu si vybralo 2,8 miliónů zvědavců, kteří chtěli vědět, kdo vypadne tentokrát [celý článek]. Přes dva milióny párů očí sledovaly i následující Střepiny. Komisaře Rexe na Primě upřednostnilo 831 tisíc diváků a Svědka na ČT 1 si vybralo jen 619 tisíc lidí.

Méně fanoušků - 676 tisíc - zaujal na ČT 2 sobotní semifinálový zápas mezi USA a Švédskem, přesto si jej vybralo více lidí, než se dívalo na Případ pro dva na Primě (665 tisíc). Největší zájem vzbudily Dobroty, dívalo se na 1,75 miliónu lidí, když 809 tisíc lidí sledovalo zábavný pořad ČT 1 Jsou hvězdy, které nehasnou. Film Erin Brockovich přilákal k Nově obraz 1,37 miliónu diváků.

Pátek byl na mistrovství volný den, a tak největší zájem již tradičně vzbudila soutěž Chcete být milionářem? na Nově, na kterou se dívalo půldruhého miliónu lidí, o dvě stě tisíc méně sledovalo následující DO-RE-MI. Lavinu na Primě si vybralo 966 tisíc párů očí. Poklesl zájem o Arabelu na ČT 1 z obvyklého miliónu na 707 tisíc, o 170 tisíc víc diváků dokonce měl následující film Praštěná holka.

Anketa

Dávali jste přednost hokeji před ostatními pořady?
Ano, vždy
27,3 %
Jen, když hráli naši
31,1 %
Záleželo na atraktivnosti dalších pořadů
19,3 %
Ne, hokej mě nezajímá
22,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 264 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám