Hlavní obsah

Hobit Wood i režisér Jackson se objevili ve videu aerolinií

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Zéland začíná žít posledním dílem Hobita a tamní aerolinky natočily instruktážní video, kde vystupuje herec Elijah Wood i s režisérem Peterem Jacksonem.

Nové instruktážní video novozélandských aerolinek inspirované Hobitem

 
Článek

Ve videu se setkáte s trpaslíky, elfy, skřety a dalšími bytostmi ze světa J. R. R. Tolkiena. Všichni mají jediný úkol - radí cestujícím, jak se chovat při letu, jak se správně připoutat, jak použít kyslíkovou masku.

Režii měl tentokrát Novozélanďan Taika Waititi, který si sám zahrál čaroděje. Natáčel v místech, kde se točily předchozí díly Hobita, jako je proslulý Hobitín (Hobbiton). První video aerolinek s Hobitem se objevilo už v roce 2012 a přitáhlo na internetu okolo 12 miliónů diváků. Následovala další s celkovou sledovaností přes 30 miliónů.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Instruktážní video o bezpečnosti letu s postavami z Hobita

„V Air New Zealand vytvořili další fantastické video, aby oslavili hobití filmy. Tento poslední příspěvek kombinuje lidi z našeho filmu a naše lokace s unikátním přístupem Air New Zealand. Užili jsme si s Taikou a jeho týmem na place spoustu legrace a těšíme se, až video uvidíme na palubě letadla,” řekl Peter Jackson.

Premiéra v prosinci

Ve filmu Hobit: Bitva pěti armád, závěrečném dílu hobití trilogie režiséra Petera Jacksona, se opět setkáme s Richardem Armitagem, Orlandem Bloomem, Martinem Freemanem, Elijah Woodem, Cate Blanchettovou, Ianem McKellenem a dalšími.

Režisér letos změnil název trilogie z Hobit: Cesta tam a zase zpátky na Hobit: Bitva pěti armád. Původní titul působil nemístně, napsal na Facebooku.

Foto: Warner Bros.

Luke Evans a Orlando Bloom (vpravo) ve filmu Hobit: Bitva pěti armád

Film bude v českých kinech uveden 11. prosince 2014. Z komerčního hlediska se očekává, že půjde o největší trhák roku. První i druhý díl totiž řadu týdnů vedly český žebříček návštěvnosti kin a podobná situace byla i ve světě. Po skončení trilogie se chystá životopisný snímek o J. R. R. Tolkienovi. Má zachytit klíčové momenty v životě jazykovědce a spisovatele, včetně vydání Hobita (1937) a Pána prstenů (1954).

Reklama

Výběr článků

Načítám