Hlavní obsah

Hlavní trailer k filmu Hobit: Šmakova dračí poušť je na světě

Novinky, Stanislav Dvořák

Společnost Warner Bros. zveřejnila v úterý hlavní trailer k velkofilmu Hobit: Šmakova dračí poušť. V českých kinech bude snímek 12. prosince.

Upoutávka na film Hobit: Šmakova dračí poušťVideo: Warner Bros.

 
Článek

Druhý díl Hobita, opět v režii Petera Jacksona, se jmenuje Hobit: Šmakova dračí poušť. Po úspěšném přechodu přes Mlžné hory musí Thorinova výprava usilovat o podporu Medděda, silného cizince, který zná bezpečnou cestu přes Temný hvozd k Osamělé hoře. Přes Temný hvozd se trpaslíci a Bilbo Pytlík dostanou do Jezerního města, kde se na chvíli usadí.

Foto: Warner

Martin Freeman ve filmu Hobit: Šmakova dračí poušť

Výprava však musí dokončit cestu k Osamělé hoře a najít tajné dveře do hory, aby našla svůj poklad, který je střežen drakem Šmakem. A tento úkol leží na Bilbovi Pytlíkovi.

Podle předlohy Johna Ronalda Reuela Tolkiena scénář sepsali Fran Walshová, Philippa Boyensová, Peter Jackson a Guillermo del Toro. Za kamerou stál Andrew Lesnie. V hlavních rolích se opět představí Martin Freeman, Richard Armitage, Graham McTavish, John Callen, Ian McKellen, Mark Hadlow, Aidan Turner, Elijah Wood, Andy Serkis, Christopher Lee či Cate Blanchettová.

Reklama

Související témata:

Související články

Hobit jako akční jízda

Dlouho očekávaná česká premiéra Hobita je tady. První Češi viděli velkofilm režiséra Petera Jacksona Hobit: Neočekávaná cesta v úterý v Praze. Téměř...

Výběr článků

Načítám